Buitengevelisolatie

Verhoog het comfort in uw huis en bespaar op energiekosten.

Buitengevelisolatie

Wat valt er onder buitengevelisolatie?

Bij Stucadoorsbedrijf Van der Velden zijn we trots op onze expertise op het gebied van gevelisolatie. Wij geloven dat gevelisolatie een investering is in de toekomst van uw woning of bedrijfspand. Door gevelisolatie aan te brengen kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook uw pand aanpassen naar uw wensen en stijl.

Wij werken met geavanceerde technieken en materialen, waaronder polystyreen (EPS) isolatieplaten, om de meest optimale isolatie-resultaten te behalen. Onze experts helpen u graag bij het bepalen van de juiste RC-waarde die u wenst te bereiken en werken vervolgens snel en efficiënt om uw gevel op een duurzame manier te isoleren.

Onze buitengevelisolatie is verkrijgbaar in verschillende diktes en biedt eindeloze afwerkingsmogelijkheden. Wij streven naar een schone bouwplaats en maken gebruik van Sto-Turbofix - lijmen op PU schuimbasis. Dit zorgt voor een hoge systeemveiligheid en de isolatieplaten zijn cementvrij en verwerkingsgereed. Bovendien is onze buitengevelisolatie waterdamp- en CO2-doorlatend en hoog weerbestendig volgens de FIBAG-simultaantest.

Buitengevelisolatie

Bekijk ons nieuwste project

Buitengevelisolatie

De voordelen van buitengevelisolatie

Stucadoorsbedrijf Van der Velden is uw betrouwbare partner voor duurzame en esthetische buitengevelisolatie. Ons unieke systeem biedt u prestaties van topkwaliteit en een ongeëvenaard niveau van bescherming voor uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om weersinvloeden, micro-organismen of de uitstraling van uw gevel, ons buitengevelisolatie systeem voldoet aan uw wensen en eisen. Hieronder vindt u enkele voordelen die ons systeem biedt:

- Hoge mechanische belastbaarheid en systeemveiligheid.

- Scheurbestendig door organische systeemopbouw.

- Hoge weerstand tegen micro-organismen, zoals algen en schimmels.

- Cementvrije, verwerkingsgereede systeemcomponenten.

- Zonder tussenlaag en additionele verflaag uitvoerbaar.

- Schone bouwplaatsen door Sto-Turbofix, een lijm op PU schuimbasis.

- Hoge weerbestendigheid.

- Waterdamp- en CO2-doorlatend, voor een gezonde binnenomgeving.

Buitengevelisolatie

Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.