Diensten

Stucadoorsbedrijf Van der Velden biedt diensten voor het verbeteren en verfraaien van interieur- en exterieurwanden en plafonds. Van glad pleisterwerk tot buitenstucwerk, reparaties en renovaties.

Onze Diensten

Stucadoorsbedrijf Van der Velden biedt u een breed scala aan diensten voor het verfraaien van uw huis. Of u nu op zoek bent naar buitengevelisolatie, glad pleisterwerk, lijstwerk of buitenstucwerk, wij zijn hier om u te helpen. Onze stucadoors maken gebruik van de beste materialen en technieken om een prachtig en duurzaam resultaat te garanderen. Ook voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Bekijk hieronder het overzicht van alle diensten die wij aan kunnen bieden.

Buitengevelisolatie

Wij geloven dat gevelisolatie een investering is in de toekomst van uw woning of bedrijfspand. Door gevelisolatie aan te brengen kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook uw pand aanpassen naar uw wensen en stijl.

Lees Verder

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een effectieve manier om het interieur van uw huis of bedrijfspand te verfijnen. Het resultaat is strakke en egale muren en plafonds die een zekere elegantie en professionaliteit uitstralen.

Lees Verder

Lijstwerk

Lijstwerk is een uitstekende manier om elegantie en stijl toe te voegen aan uw huis. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, er zijn op maat gemaakte oplossingen beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Lees Verder

Buitenstucwerk

Buitenstucwerk is een mooie manier om uw exterieur te verfraaien of op te knappen. Het bestaat uit de aanbrenging van een laag stuc op de buitenmuren van uw huis, en het is beschikbaar in verschillende texturen, kleuren en stijlen.


Lees Verder

Texwerk

Na het aanbrengen van stucwerk is het belangrijk om te zorgen voor een goede afwerking van de muren en plafonds. Het texten van de muren en plafonds geeft namelijk de finishing touch aan het stucwerk en zorgt ervoor dat het er strak en professioneel uitziet.

 
Lees Verder

Reparatie/Renovatie

Heeft u beschadigd stucwerk in uw woning? Geen zorgen. Onze ervaren stukadoors hebben de kennis én vaardigheden om elke beschadiging, groot of klein, op een professionele en duurzame manier te repareren of renoveren.

 

Lees Verder

Projecten

Expertise en Kwaliteit

Stucadoorsbedrijf Van der Velden heeft een rijke ervaring in het transformeren van woningen en bedrijfspanden. Onze afgeronde projecten tonen onze passie voor kwaliteit en onze vastberadenheid om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om buitengevelisolatie, glad pleisterwerk, lijstwerk of buitenstucwerk, wij nemen uw verwachtingen serieus en garanderen een uitstekend resultaat. Laat onze afgeronde projecten u overtuigen van onze expertise en kwaliteit.

 
Buitenstucwerk
Buitengevelisolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.