Texwerk

Na het aanbrengen van stucwerk is het belangrijk om de muren en plafonds op de juiste manier te texen.

Texwerk

Eindeloze afwerkmogelijkheden

Stucadoorsbedrijf Van der Velden is uw betrouwbare partner voor het texen van wanden en plafonds. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste schilders, waardoor onze diensten sausklaar kunnen opleveren.

Kwaliteit en het gebruik van goede materialen staan bij ons hoog in het vaandel. Bij het texen van wanden en plafonds is het belangrijk om te kiezen voor professionals die begrijpen hoe ze de kwaliteit van het stucwerk moeten behouden.

Onze vakmannen weten precies hoe ze oneffenheden en ongedekte stukken moeten verbergen en voorkomen dat de verf te dik opgebracht wordt. Dit voorkomt dekkingsverschillen en ongewenste opvallende effecten.

Texwerk-Stucadoorsbedrijf Van der Velden
Jaren Ervaring
5 +
Afgeronde Projecten
8000 +
Gestucte m2
500000 +
Texwerk-Stucadoorsbedrijf Van der Velden

Texwerk

Oog voor de lange termijn

Stucadoorsbedrijf Van der Velden biedt u de mogelijkheid om uw wanden en plafonds op een stijlvolle manier af te werken met texwerk. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en beschikken over het juiste gereedschap en technieken om een perfect resultaat te leveren.

Onze vakmannen bieden u een uitgebreid scala aan kleuren en afwerkingen, zodat u precies het texwerk krijgt dat bij uw wensen en stijl past. Of u nu op zoek bent naar een rustige en neutrale kleur, of juist een opvallende accentmuur, wij staan voor u klaar. Onze vakmannen denken graag met u mee en geven u advies op maat.

Wij garanderen u een hoge kwaliteit in ons werk. Onze vakmannen zorgen voor een strakke en kleurrijke afwerking, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wanden en plafonds die er niet alleen mooi uitzien, maar ook op de lange termijn in topconditie blijven.

Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.