Over Ons

Stucadoorsbedrijf Van der Velden is trots op zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van stucwerk. Wij geloven dat kwaliteit en professionaliteit de sleutel zijn tot tevreden klanten. 

Over ons

Ambacht voor het vak

Stucadoorsbedrijf Van der Velden is een trots en ambitieus bedrijf dat zich al sinds 1999 heeft gespecialiseerd in de stucadoorsbranche. Wij bestaan uit een team van meer dan 25 vakmensen in de buitendienst én een enthousiast team van 4 mensen op kantoor die altijd klaar staan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en het juiste gereedschap, staan wij altijd klaar om de wensen van de klant om te zetten in prachtige en duurzame resultaten. Daarbij zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en weten we precies wat nodig is om vakwerk op een fraaie en duurzame manier te creëren.

Van kleine particuliere opdrachten tot grote zakelijke projecten, Stucadoorsbedrijf Van der Velden is actief in heel Nederland. Wij streven altijd naar een tot in detail afgewerkte en kwalitatieve afwerking, waarbij niets aan het toeval overgelaten wordt.

Bij ons stucadoorsbedrijf geloven we dat een stucwerk project nooit af is totdat onze klant 100% tevreden is. Of het nu gaat om een kleine muur of een hele woning, wij doen altijd ons uiterste best om elk project met de hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren.

 
 

Dirk van der Velden

Mede-eigenaar

Over ons

Specialisatie en Nauwkeurigheid

Stucadoorsbedrijf Van der Velden is gespecialiseerd in het verrichten van hoogwaardig stuc- en afwerkingswerk voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Met jarenlange ervaring en een team van ervaren stucadoors, bieden we een scala aan diensten aan. Van buitengevelisolatie tot lijstwerk, en van buitenstucwerk, tot en reparatie werkzaamheden. Daarbij staan we bekend om onze precisie, kwaliteit en nauwkeurigheid. We zetten ons elk project weer in met de grootste zorg én aandacht. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalige renovatie, Stucadoorsbedrijf Van Der Velden garandeert tevredenheid en resultaten die op lange termijn meegaan.

Jaren Ervaring
5 +
Afgeronde Projecten
8000 +
Gestucte m2
500000 +

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.