Reparatie/Renovatie

Laat uw woning of bedrijfspand weer als nieuw zijn met onze reparatie- en renovatiedienst.

Reparatie/Renovatie

Een reparatie aan uw stucwerk

Schade aan muren of plafonds is vervelend en iets waar niemand op zit te wachten. Of het nu gaat om een barst, deuk of vlek door lekkage, het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren. Wij zijn gespecialiseerd in professionele stucwerk reparatie en helpen wij u graag met het herstel van de beschadigingen.

heuvel-afbouwgroep-vacature-stukadoor-shutterstock

Reparatie/Renovatie

Hoe ziet een reparatie eruit?

Stap 1: Inventarisatie

Onze stukadoors beginnen met het inventariseren van de situatie. Wij bekijken de omvang en aard van de beschadiging en overleggen met u of u oud stucwerk wilt vervangen of repareren. Ook bespreken wij of u de muur na het stucen wilt behangen en of er een specifieke uitstraling wenselijk is, zoals het sierpleister Spachtelputz.

Stap 2: Offerte opstellen

Op basis van de inventarisatie stellen wij een offerte op voor de stucwerk reparatie, inclusief de kosten en de benodigde materialen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en eisen.

Stap 3: Uitvoering

Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan onze stukadoors aan de slag met de stucwerk reparatie. Wij staan garant voor een strak resultaat en zorgen dat de beschadiging zo snel mogelijk verholpen wordt.

Stap 4: Afronding

Na voltooiing van de stucwerk reparatie inspecteren wij het resultaat en maken wij de werkplek schoon. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat uw muur of plafond weer in topconditie is.

 
shutterstock_90911657

Reparatie/Renovatie

Liever een complete renovatie?

Stucadoorsbedrijf Van der Velden biedt de complete oplossing voor uw stucwerkrenovatie. Of u nu klaar bent voor een nieuwe look in uw huis of geconfronteerd wordt met beschadigingen aan uw muren en plafonds, wij zijn hier om u te helpen. Ons team van ervaren stukadoors beschikt over de kennis en expertise om uw stucwerk op een professionele en efficiënte manier te renoveren.

Of het nu gaat om het vervangen van oud stucwerk, het aanbrengen van nieuw stucwerk of het herstel van beschadigingen, wij hebben de oplossing. Onze stukadoors bieden u de keuze uit verschillende soorten stucwerk, waaronder glad stucwerk, Spachtelputz, beton ciré/stucdesign en werken samen met u om het gewenste resultaat te bereiken.

Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.