Lijstwerk

De ideale manier om uw huis of ruimte een verfijnde en elegantie uitstraling te geven.

Lijstwerk

Wat is lijstwerk?

Lijstwerk is een prachtige manier om de afwerking van jouw muren en plafonds een boost te geven. Het is de kunst van het toevoegen van decoratieve elementen, zoals plinten, rozetten, panelen en andere versieringen, om een mooie en gestroomlijnde uitstraling aan een kamer te geven. Het is een belangrijk onderdeel van de stukadoorsbranche en wordt door ons met veel zorg en aandacht uitgevoerd. Het resultaat is altijd verbluffend en geeft jouw huis een prachtige uitstraling die bij jouw persoonlijke smaak aansluit.

 
shutterstock_194405987

Landelijk

Onze stucwerkdiensten worden door heel Nederland uitgevoerd.






Kwaliteit

Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit. Positieve klantreviews staan daarbij hoog in het vaandel.




Certificering

Wij zijn aangesloten bij verschillende brancheverenigingen. Uw waarborg voor kwaliteit, garantie en continuïteit.



Technieken

Wij werken met de nieuwste technieken en materialen en zorgen ervoor dat alle medewerkers regelmatig worden bijgeschoold.



Lijstwerk-Stucadoorsbedrijf Van der Velden

Lijstwerk

Soorten lijstwerk

Er zijn verschillende soorten lijstwerk die elk een unieke uitstraling hebben. Het verschil is dan ook afhankelijk van de vorm, afmeting en stijl.

Wij bieden een breed scala aan diensten voor uw lijstwerk. Of u nu op zoek bent naar sierlijsten, plintlijsten, stucornamenten, kroonlijsten of decoratieve panelen, wij hebben het voor u!

Onze ervaren vakmensen helpen u bij het kiezen en plaatsen van de perfecte lijsten en decoraties voor uw huis. Laat u verrassen door de transformatie!

Projecten

Bekijk onze afgeronde projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Van der Velden voor professioneel stucwerk in uw woning of bedrijfspand. Onze ervaren stucadoors leveren kwaliteit en snelheid. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe eenvoudig het is om uw droomhuis te creëren met onze hulp.